14.05.2018 | 01:05
Autor:
Kategorie:
Štítky:

V Mostě prezentace elektromobility

V areálu Autodromu Most uspořádaly koncem letošního dubna společnou prezentaci techniky společnosti Eurogreen CZ a Auto-Roch. Předváděcí akce byla věnována především elektromobilitě, elektromobily byly zastoupeny produkty značek Goupil, Gem a Aixam, ale dostalo se i na komunální techniku s ukázkami sortimentu značek Iseki a Orec.

„Prezentaci pojímáme podobně jako dny otevřených dveří, které pro naše obchodní partnery i potenciální uživatele pořádáme na jaře i na podzim pravidelně v místě našeho sídla, v Jiřetíně pod Jedlovou. Letos jsme po třech za sebou jdoucích účastech vynechali brněnské Techagro a raději se rozhodli jít cestou menších regionálních prezentací s možností praktických ukázek techniky. Pro návštěvníky zajímavém prostředí mosteckého autodromu jsme se rozhodli připravit především ukázky osobních a užitkových elektromobilů. Zároveň ale chceme upozornit na některé novinky a další zajímavé stroje z naší nabídky,“ řekl úvodem Ing. Ondřej Šafránek, obchodní zástupce společnosti Eurogreen CZ.

Pro města budoucnosti

I díky vypsaným dotačním titulům je využívání užitkových všestranných elektromobilů ve městech v posledních letech na vzestupu.

„Elektromobily mají podporu, ale rozdělení kategorií vozidel a příslušné výše dotace je zatím poněkud nešťastné. Proto čekáme na podzimní vyhlášení další výzvy, která by měla určité nedostatky napravit. Užitková elektrovozidla jsou totiž se svojí variabilitou určitě do budoucna pro města ideálním řešením. Jsou určena pro nasazení v mnoha odvětvích a mohou pomoci například při svozu odpadu, čištění ulic, v zahradnických službách a pochopitelně při transportu materiálu a nářadí. A k dispozici jsou i jejich osobní verze vhodné pro přepravu osob. Námi nabízené značky Goupil a Gem splňují ty nejnáročnější požadavky a se svojí užitnou zátěží a objemem patří bezesporu ke špičce,“ hodnotí Ondřej Šafránek.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down