16.03.2018 | 08:03
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Nástavba přesně podle požadavků uživatele

Již od roku 1995 působí na českém trhu společnost Agroservis Záměl. Od svého vzniku se v rámci autorizovaného obchodního zastoupení firmy Agrotec věnovala především prodeji a servisu zemědělské techniky a stavebních strojů New Holland. V posledních letech rozšířila svoje působení také do komunální sféry a některé její stroje odvádějí dobré služby i při práci v lese. Jedním z nich je traktor New Holland T6.145.

Společnost Agroservis Záměl momentálně zaměstnává 30 lidí a působí především v okresech Rychnov nad Kněžnou, Náchod, Chrudim a Pardubice.

„V naší nabídce nefigurují pouze produkty značky New Holland, prodáváme a servisujeme celé portfolio techniky ze sortimentu koncernu Agrotec a i některé značky navíc. K dispozici máme sedm pojízdných dílen a deset mechaniků, takže záruční i pozáruční servis je velice dobře zajištěn. V Záměli provozujeme agroslužby s vlastním strojovým parkem a mají zde své působiště prodejci techniky. Servisní zázemí včetně velkého skladu náhradních dílů jsme vybudovali v Přestavlkách, jelikož v Záměli již nebylo možné zázemí rozšiřovat a bylo potřeba získat větší prostory především pro zabezpečení servisu zemědělské mechanizace. Prodané techniky totiž přibývá, ročně prodáme okolo dvaceti traktorů a kromě zemědělství, kde působíme již více než dvacet let, se nám daří umisťovat stroje i v komunálních službách,“ představuje stručně firmu obchodní zástupce Ing. Martin Kozel.

Do komunálních služeb i lesa

Do technických služeb se daří umisťovat především kompaktní traktory New Holland Boomer, jejich výkonnější sourozenci si kromě zemědělských provozů nacházejí svoje místo při lesních pracích. „V lese pracují již čtyři naše traktory, takže máme případným zájemcům co ukázat. Proto můžeme, co se týká vhodnosti modelu, nabídnout v praxi osvědčená řešení. Lesní nástavbu k traktoru New Holland T6.145 si ovšem vyspecifikoval nový uživatel Radim Štěpán podle svých přesných požadavků. V lese pracuje již patnáct let a dosud používaný traktor Zetor Forterra s lesní nástavbou začal dosluhovat a situaci bylo třeba řešit. O koupi nového traktoru se začal zajímat již vloni na jaře a v listopadu byl stroj připraven včetně potřebných úprav nutných pro práci v lese. Zároveň si vybral také traktor New Holland Boomer 50 se sněhovou radlicí,“ popisuje Martin Kozel.*

Více v časopisu Komunální technika 3/2018.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down