26.10.2017 | 06:10
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Nový mininakladač Vermeer CTX100

Začátkem letošního roku 2017 byl představen nový model mininakladače Vermeer CTX100, další z rodiny techniky, která se těší oblibě mezi zákazníky už mnoho let.

Firma Vermeer svou řadu nakladačů pravidelně doplňuje a aktualizuje. Využití mininakladačů je díky dokonalým manévrovacím schopnostem, praktickému designu a skvělé výkonnosti velmi široké. Hodí se například na přemísťování materiálu, výkopové práce, přípravu terénu pro stavbu či pro různé náročné činnosti na poli či statku. K nakladači si lze vybrat celou řadu přídavných zařízení podle potřeb a přání.

K technickým „vychytávkám“ nového mininakladače CTX100 patří vertikální zdvihací rameno s radlicí, které nabízí vyšší zdvihací kapacitu než stroje podobné velikosti, což obsluze umožní efektivní přepravu po náročném terénu či staveništi.

Nakladač Vermeer CTX100 je navržen tak, aby umožnil snadnou dostupnost na různé terény a pracoviště. K tomu přispívá závěsový čep ve výšce 227,3 cm, což umožní operátorům stroje zvedat i objemný materiál přes bránu a odpadá jim tak nutnost odstranit část plotu.

Nakladač CTX100 má motor Kohler KDI se systémem úpravy výfukových zplodin, který používá oxidační dieselový katalyzátor (DOC). Ten vyžaduje menší péči a odpadá tak pravidelná údržba, která je nezbytná u systémů s dieselovým filtrem pevných částic (DPF). Výkon motoru 40 k (29,8 kW) je optimální pro použití různých přídavných zařízení. Sklápěcí kapacita činí 1341,7 kg a jmenovitý provozní výkon je 469,5 kg.*

Více o mininakladačích Vermeer nejdete na stránkách Vermeer.com nebo u regionálního dealera Vermeer.

(Podrobnosti v Komunální technice 10/2017)

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down