Přehlídka techniky s ekologickým podtónem

Již víc než deset let trvá tradice pravidelných přehlídek strojů a služeb společnosti Eurogreen CZ, s. r. o. Na tyto akce zve každým rokem své stávající i potenciální zákazníky. Letošní prezentace, tentokrát pod názvem Den komunální techniky, nebyla výjimkou.

První říjnový pátek zaplnily sportovní areál v Jiřetíně pod Jedlovou (okr. Děčín) stroje pro rozmanité využití. Kolem nich se navzdory deštivému a chladnému počasí neustále hemžil slušný houfec zájemců. V suchu a teple přilehlé klubovny potom probíhala čilá jednání.

„Zpočátku jsme předváděcí akce pořádali dvakrát ročně v cyklu jaro, podzim. Především kvůli tomu, že s novinkami nepřicházejí výrobci tak často a navíc zájemci o techniku mají nabitý program, jsme se uchýlili pouze k podzimnímu termínu. Konec roku využíváme nejen k prezentaci výrobků a služeb, ale i jako poděkování zákazníkům,“ řekl Ing. Ondřej Šafránek, vedoucí prodeje strojů společnosti Eurogreen CZ.

V Jiřetíně pod Jedlovou si zájemci mohli prohlédnout stroje značek, které Eurogreen CZ dováží do České republiky nebo je jejich regionálním prodejcem. Konkrétně se jedná o Iseki (malotraktory a žací stroje), Vitra (univerzální nosiče nářadí), Orec (mulčovače), Zemmler (třídicí síta), Goupil (elektromobily), Eliet a Jensen (stěpkovače), Adler (zejména technika na likvidaci plevelů), vlastní produkty Eurogreen nejen pro travnaté a sportovní plochy a mnohé další produkty.*

(Podrobnosti v Komunální technice 11/2017)

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down