13.07.2017 | 07:07
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Jarní valná hromada s mezinárodní účastí

Začátkem června proběhla v prostorách olomouckého hotelu Flora jarní valná hromada Spolku veřejně prospěšných služeb (SVPS). V rámci jejího doprovodného programu se diskutovalo mimo jiné o závažných tématech trhu veřejných služeb a výzvách, které na subjekty veřejně prospěšných služeb v nejbližší době čekají. Jak je dobrou tradicí, ani tentokrát nechyběla prezentace techniky uplatňující se v komunální sféře. V jednacím sále a na výstavní ploše se prezentovalo 40 firem. Pořádajícím členem akce byla tentokrát společnost Zebra Group.

Jednání valné hromady Spolku veřejně prospěšných služeb zahájil předseda Ing. Jaroslav Mynář. Přivítal přítomné členy SVPS a hosty, předsedu Společnosti pro rozvoj veřejného osvětlení Ing. Jiřího Skálu a místopředsedu SRVO Karla Mullera, místoprezidenty slovenského Združenia verejných prác Slovenskej republiky (ZOVP) Blažeje Litvu a Juraje Sojku i hosta ze Švédska Johana Karlsvarda.

Účastníky přišel pozdravit též primátor Olomouce doc. Mgr. Antonín Staněk, Ph.D.

Za Společnost pro rozvoj veřejného osvětlení vystoupil předseda Jiří Skála, za ZOVP Blažej Litva, Johan Karlsvard prezentoval systém nakládání s komunálními odpady ve Švédsku.

Spolek veřejně prospěšných služeb má momentálně 117 členů a v průběhu valné hromady se v Olomouci k jednání zaregistrovalo 78 členských organizací. Na základě žádosti bylo ukončeno členství společnostem CIME, EKOLAMP, AVE Vysočina a FARID COMERCIA. Na vlastní žádost a doporučení představenstvem se naopak novými členy staly firmy Technické služby Opava a Blachere-Illumination CZ ze Zlína. Na žádost členů představenstva byl předložen návrh na schválení institutu čestného členství.*

Více v časopisu Komunální technika 7/2017.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down