21.06.2017 | 07:06
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Profi dny zavítají letos i na Slovensko

Druhý ročník maratónu předváděcích akcí určených především pro profesionály se rozběhl pod názvem Husqvarna profi dny v polovině března v Trnavě u Třebíče a s výjimkou prázdninových měsíců bude pokračovat až do konce září, kdy proběhne cílem v Bzenci. Mezitím specialisté z týmu Husqvarny navštíví úctyhodných 52 míst České a Slovenské republiky, kde představí v praktických ukázkách průřez nabízeným sortimentem.

Jednotlivé akce probíhají ve spolupráci se zhruba třetinou tuzemských autorizovaných dealerů husté prodejní sítě značky Husqvarna. Profi dny navazují na loňský úspěšný ročník a letos se premiérově přesunou i na Slovensko. Stejně jako vloni si v jejich rámci mohou návštěvníci, jichž se během dne schází 50 až 80, vyzkoušet v praxi kompletní sortiment a poznat nejnovější technologie a výrobky.

Letošním tahákem jsou především akumulátorové stroje i robotické sekačky Husqvarna Automower. Nechybí ani vysoce kvalitní pracovní oblečení s ochrannými prvky určené nejen pro profesionály a samozřejmě široká škála výrobků značky Husqvarna zahrnující komplexní sortiment techniky vhodné pro údržbu veřejné zeleně.*

Více v časopisu Komunální technika 6/2017.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down