31.03.2015 | 07:03
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Letos nová generace traktorů

Jarní den otevřených dveří uspořádala ve svém areálu v Jiřetíně pod Jedlovou společnost Eurogreen. Největší zastoupení měla na výstavní ploše značka Iseki. Návštěvníci si mohli prohlédnout i nový model traktoru Iseki TG 6400, novinkou je také model menšího traktoru Iseki TM 3185.

Nová generace traktorů Iseki s označením TG 6000 letos nahradí dosud vyráběné modely řady TG 5000. Jde o čtyři modely s výkonem 40 až 60 koní, mechanickou i hydrostatickou převodovkou a řadou dalších inovativních prvků. Traktor se veřejnosti poprvé představil v Norimberku u příležitosti loňského ročníku veletrhu GaLaBau a v prodeji se objeví v průběhu letošní sezóny.

Zajímavým modelem je traktor Iseki TM 3185 s výkonem motoru 18 koní a hmotností nižší než 600 kg. Jde o úzký stroj bez nutnosti ochranného rámu, který se uplatní například ve sklenících, školkách a podobně. Může být vybaven posilovačem řízení a díky snazšímu řízení také širšími travními koly. K dispozici je i čelní hydraulika, traktor lze agregovat s nakladačem a vybavit jej prosklenou kabinou (celková výška traktoru nepřekročí dva metry).

Firma Eurogreen se chce letos ve své nabídce zaměřit na transport a přepravu a nabídnout technické řešení pro menší obce. Užitková vozidla Mega jsou k dispozici jako elektromobily, popřípadě s dvouválcovým dieselovým motorem. S lithiovými bateriemi vyvinou rychlost až 75 km/h při dojezdu 70 kilometrů. Jde o cenově příznivá vozidla s možností agregace například s vysavačem, nebo taženým štěpkovačem a jsou vhodná pro přepravu lehčího materiálu (biologicky rozložitelný odpad).

Značku Zemmler zastupoval nejmenší vyráběný typ třídiče MS 1600. Jde o stroj se dvěma bubny umožňující třídění na tři frakce volitelné velikosti.  *

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down