24.11.2014 | 12:11
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Rodina koncernu HAKO zaznamenala mnoho inovací i zcela nový přírůstek

Heslem „Kdo neinovuje, ten nemá šanci přežít“ se dlouhodobě řídí i v německém koncernu HAKO, který má ve svém portfoliu i výrobu lehkých užitkových vozidel Multicar. Zastavme se v následujících řádcích u hlavních novinek, jež tento výrobce uvedl na trh.

Co se týká modelových řad vozidel Multicar, ty už prošly zásadními proměnami v době nedávno minulé. Nyní tedy zákazníci mohou volit od hydrostatického úzkorozchodného modelu TREMO, ekonomické varianty univerzálního nosiče M27 až po vlajkovou loď značky, jíž je model M31.

Hlavní změnou v nabídce německého koncernu HAKO je ovšem zcela nový přírůstek do rodiny hydrostatických univerzálních nosičů – HAKO Citymaster. Ta má nyní již čtyři modelové řady, které pokrývají skutečně všechny specifické požadavky trhu na velikostní kategorii stroje.

Nedlouho po loňské premiéře nejmenšího modelu Citymaster 600 byl nyní představen zcela nový Citymaster 1600. Jedná se opět o kloubový nosič s pohonem všech kol a možností velice jednoduché a rychlé výměny nástaveb. Přestavba například ze zametače na pomocníka pro zimní údržbu nezabere jednomu člověku více než deset minut. Zásobník o objemu zhruba 1,5 m3 je možné využít jak pro zametání, tak i pro sběr trávy při sekání.

Více v časopisu Komunální technika 11/2014

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down