14.08.2014 | 10:08
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Oslava techniky na svátek Milana

Cílem několika desítek zájemců o komunální a zemědělskou techniku i myslivecké potřeby se stala ve středu 18. června obec Trnava nedaleko Třebíče. Zdejší společnost Agro Trnava, s. r. o., pořádala ve svém sídle předváděcí akci, jejíž význam podtrhovala skutečnost, že šéf firmy Milan Rigó právě v ten den slavil svátek.

„Letos jsme oslavili patnácté narozeniny. Začínali jsme s opravami a bazarovým prodejem zemědělských strojů, k nimž posléze přibyla nová technika včetně té komunální. Dnes máme deset zaměstnanců a dbáme především na jejich odbornou vyspělost tak, abychom se mezi českými firmami v oboru neztratili,“ řekl nám Milan Rigó, jednatel společnosti Agro Trnava.

Aktuální portfolio firmy tvoří kromě páteřní zemědělské a komunální techniky také stroje a technologie na zpracování odpadů (lisovací kontejnery a mobilní bioplynové stanice společnosti Pöttinger), stavební, zahradní technika včetně pomocníků „z druhé ruky“ pro zemědělce, města a obce. A protože je Milan Rigó vášnivý myslivec, nechybí ani obchod se širokou nabídkou příslušných potřeb.*

Více v časopisu Komunální trechnika 8/2014

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down