09.07.2013 | 10:07
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Na plzeňské Doubravce se slavily dvacetiny

Letošní čtvrtý ročník dnů otevřených dveří, které uspořádala koncem dubna ve svém areálu v Plzni – Doubravce akciová společnost AGROWEST, měl slavnostní podtext. Právě před dvaceti lety bylo doubravecké středisko a sídlo prodejny zahradní a komunální techniky slavnostně otevřeno.

Společnost Agrowest jako dodavatel především zemědělské techniky a náhradních dílů má (byť pod jinými názvy a odlišnou strukturou) v západočeském regionu historii podstatně delší a její střediska najdeme v Žatci, Kynšperku nad Ohří, Kožlanech, Přešticích, Domažlicích a Klatovech. Na plzeňské Doubravce je kromě prodejny zahradní a komunální techniky také sklad náhradních dílů jak pro zde nabízenou komunální, lesní a zahradní techniku, tak i pro zemědělskou mechanizaci, v areálu funguje též prodejna stáčených motorových, převodových, hydraulických a průmyslových olejů i dalších kapalin a maziv.
„Začínali jsme prodejem tuzemských značek Vari, AGS Jičín (nyní Seco Group), Wisconsin, Dakr nebo Agroservis Pavel Šálek a postupně jsme navázali spolupráci s importéry profesionální komunální techniky. Mohu uvést například společnost Eurogreen s produkty japonské značky Iseki nebo Cime s jednoosými malotraktory Goldoni či nakladači Weidemann. Důležitým článkem sortimentu jsou i produkty značky Stihl, Honda a další stroje vhodné pro menší obce a plochy, kde stroje nejsou tak pracovně vytížené.
Ve středisku v Plzni – Doubravce je zaměstnáno celkem čtrnáct lidí. Čtyři se věnují prodeji, další čtyři mají s pomocí dvou potřebně vybavených vozidel na starosti servis. Zbylé pracovníky zaměstnává sklad náhradních dílů a prodejna olejů. Prodejně a servisně zabezpečujeme region západních Čech,“ přibližuje chod střediska vedoucí provozu Petr Ulč a pokračuje:
„Podobnou akci, jako je ta dnešní, pořádáme počtvrté v dvouletých cyklech. Je vždy dobré, když se s našimi zákazníky můžeme vidět také jinak než pouze pracovně. Letošní sezóna, co se týče údržby zeleně je vzhledem k počasí poněkud opožděná, takže čas na setkání je a na případné doplnění strojového parku snad také.
Víme, že nemůžeme obsáhnout celé spektrum strojů, naší doménou zůstává nabídka kvalitního žacího malotraktoru v případě potřeby využitelného i při dalších činnostech, jako je zimní nebo letní údržba komunikací a podobně. K tomu je uzpůsobena naše nabídka, ať již jde o traktory Iseki s hydrostatickou, popřípadě mechanickou převodovkou, ale i další stroje reprezentované značkou Agroservis Pavel Šálek, Wisconsin, vhodný pro obce by měl být i letošní nový model traktoru Zetor Major 80. Nechybí samozřejmě ani potřebné adaptéry, které traktory doplňují (např. Agrometall). Na každém uživateli záleží, pro jaký účel techniku potřebuje a jakou si vybere.“

Popisek:

Širokou nabídkou se může pochlubit značka Seco Group

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down