08.10.2013 | 10:10
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Vážení čtenáři,

jako každý rok je z obsahu říjnového čísla patrné, že závěr prázdnin a září se tradičně nesly ve znamení různých výstav, veletrhů a novinek.

Jihočeská zemědělská výstava Země živitelka, kde má komunální technika své stálé zastoupení, proběhla letos již po čtyřicáté, prakticky v témže termínu se konal sedmnáctý ročník Jičínského veletrhu STAN pořádaný společností Kobit, na kterém hraje prim především technika určená pro údržbu komunikací a jejich okolí a účastní se ho pravidelně několik desítek vystavovatelů. Výrobci a prodejci techniky v rámci zmiňovaných akcí představili novinky a inovace nejen pro nadcházející zimní sezónu, ale i pro rok 2014. Například značka John Deere odprezentovala v Berlíně takovýchto novinek pro příští rok hned 32!
Některé z novinek uvedených na tuzemský trh se po prázdninách již mohou pustit do práce ve svých nových působištích. V Pražských službách si svoji tuzemskou pracovní premiéru odbývá od začátku září nový model univerzálního nosiče nástaveb Multicar M31 C, v technických službách města Lom nachází díky dotacím na zlepšení ovzduší a snížení emisí uplatnění další z novinek, multifunkční nosič Iseki ICT 50, první zájemci mohou pracovat při podzimním úklidu i se zbrusu novým modelem traktoru Belarus 321 JK montovaném od srpna v Třebíči a tak by se dalo pokračovat.
Zmíněné novinky jsou jen malou ochutnávkou toho, co se v desátém letošním čísle časopisu Komunální technika můžete dočíst. A další na sebe jistě nenechají dlouho čekat, jelikož oblíbené Komunální safari pořádané ve Dvoře králové nad Labem společností Simed i Dny zahradní a komunální techniky v Havlíčkově Brodě proběhly až po redakční uzávěrce a dění na nich samozřejmě nemůžeme nechat bez povšimnutí.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down