10.10.2013 | 02:10
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Boxy pro bezpečné skladování a přepravu

Řemeslníci potřebují pro svoji práci odpovídající vybavení: nářadí, náhradní díly, barvy, lepidla, čisticí oleje či maziva, které jsou zpravidla součástí inventáře firemního vozu. Protože se často jedná o nebezpečné látky, je nutné dodržovat zvláštní předpisy pro přepravu.

Box na nářadí MEWA Tool-Box (foto) představuje bezpečné a praktické řešení. Díky nízké hmotnosti a pohodlným rozměrům (d × š × v: 42,5 × 39 × 45 cm) je snadno přenosný, má praktický tvar hranolu a lze jej pevně zavřít.
Šlo o nápad pracovníka zákaznického servisu firmy MEWA, který si všiml, že řemeslníci potřebují při své práci mimo firmu utěrky na čištění. Přeprava čistých utěrek z firemního areálu na místo nasazení je snadná. Ale tam se utírají mazlavé a mastné nečistoty. U silně znečištěných utěrek stoupá riziko samovznícení, a proto nesmí být v žádném případě uloženy volně ve vozidle nebo v krabici s nářadím.
V MEWA Tool-Boxu jsou uschovány bezpečně. Box má certifikaci UN pro přepravu nebezpečných věcí s obalovou skupinou I, II nebo III, byl podroben typové zkoušce u německého Spolkového ústavu pro zkoušku materiálů a odpovídá podmínkám příslušných právních předpisů.
MEWA Tool-Box se vejde do každého rohu a udržuje v montážním voze pořádek. Hodí se jako box na nářadí, přepravu malých dílů, krabiček nebo utěrek na čištění. Je-li potřeba více boxů, lze je stohovat a šetřit tak místo. Pomocí dodatečné příčky je možné jejich vnitřek rozdělit, například aby byly čisté a špinavé utěrky zvlášť.
Box na nářadí a dělicí příčku si můžete objednat z katalogu firmy MEWA obsahující ochranné pracovní pomůcky.

Více informací najdete na www.mewa.cz.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down