17.10.2024 | 10:10
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Flotila traktorů ZETOR na výstavě v Polsku

Hned deset traktorů české značky ZETOR s výkonem od 18 do 170 koní se na konci září představilo návštěvníkům jedné z největších polských výstav, Agroshow Bednary. Zajímavostí byla barevná úprava dvou strojů a také představení modelové řady COMPAX v kabinové úpravě s čelním nakladačem.

 

V expozici ZETOR byly prezentovány modelové řady COMPAX, MAJOR, PROXIMA, FORTERRA i nejvýkonnější model CRYSTAL HD 170. Některé stroje byly vystaveny i s čelními nakladači v rámci nabídky ZETOR SYSTEM. Zajímavostí expozice ZETOR bylo speciální barevné provedení dvou strojů, konkrétně modelu MAJOR CL 80 v saténově zelené barvě a modelu FORTERRA HSX 140 v černém designu.

Z produktových novinek se veřejnosti poprvé představily modely COMPAX CL 20, CL 26 a CL 26 Plus v kabinové úpravě s čelním nakladačem, vhodné pro kompaktní a všestranné využití. V nejbližší době bude tato úprava dostupná i zákazníkům na českém trhu.

„Jsme hrdí, že jsme i v letošním roce byli součástí oblíbené Agroshow Bednary, a těší nás, že jsme obdrželi ocenění od organizátorů akce za nepřetržitou pětadvacetiletou účast na této prestižní události. Agroshow i letos potvrdila svou pověst nejvýznamnější polské výstavy, když během tří dnů přilákala desetitisíce návštěvníků, z nichž mnoho zavítalo i na náš stánek,“ říká Mariusz Spławski, výkonný ředitel Zetor Polska Sp. z o. o., a dodává: „Díky patří také polskému dealerovi Inter-Vax, se kterým jsme sdíleli výstavní plochu a společně zajišťovali organizaci a obsluhu stánku.“

Výstava Agroshow Bednary 2024 byla výjimečná nejen účastí 670 firem z 19 zemí, ale také tím, že šlo o jubilejní 25. ročník. Značka ZETOR se zúčastnila všech dosavadních ročníků, a proto spolu s dalšími vybranými vystavovateli, kteří dosáhli stejného úspěchu, obdržela pamětní sošku jako uznání za dlouholetou věrnost této prestižní akci. Výstavu Agroshow Bednary 2024 navštívilo více než 76 tisíc lidí.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down