Výkonný pomocník pro celoroční údržbu areálu

Firma PHOENIX lékárenský velkoobchod, s. r. o., je jedním ze spokojených klientů společnosti M2C, která se jí dlouhodobě stará o údržbu areálu v pražské Hostivaři.

Koncem loňského roku si pořídili výkonného pomocníka, traktor Kioti CX2510CH s příslušenstvím pro celoroční nasazení.

Všestranné využití

Společnost M2C poskytuje již 30 let svým klientům komplexní služby v rámci správy nemovitostí. Nedílnou součástí facility managementu je údržba venkovních prostor nutná kromě jiného pro bezpečný pohyb zaměstnanců i návštěvníků. Perfektně upravené prostranství kolem budov je vizitkou firmy, která zanechá na zákazníkovi první dojem.

Traktor dodala firma ITTEC, s. r. o., s níž M2C navázala spolupráci. K předání nového stroje došlo přímo v areálu společnosti Phoenix. Hned zpočátku se traktor uplatnil při zimní údržbě areálu. Tím však jeho využití zdaleka nekončí. Kioti CX2510CH byl totiž dodán s dalším příslušenstvím. Kromě radlice na sníh a kartáče se může pyšnit i rozmetadlem, čelní sekačkou, zadním mulčovačem a stejným agregátem se sběrem. S doplňky na údržbu zeleně přijde ke slovu již zanedlouho.

Široká klientela

Jihokorejské traktory Kioti se vyznačují vysokou spolehlivostí, nízkou spotřebou, snadnou obsluhou a příznivou cenou. Díky širokému spektru příslušenství najdou uplatnění ve městech i obcích, u farmářů nebo při údržbě sportovních ploch a areálů. Hlavní předností je výroba vlastních dieselových motorů značky Deadong šetrných k životnímu prostředí, hydrostatických i mechanických převodovek, náprav, kabin a čelních nakladačů, což zlepšuje kompatibilitu jednotlivých částí traktoru s důrazem na vysokou míru spolehlivosti.

Tradiční česká firma ITTEC je více než dvacet let partnerem profesionálů, zabývajících se péčí o trávníky. Její nabídka zahrnuje výrobky několika světových leaderů na trhu s technikou, poradenské služby založené na dlouholetých zkušenostech a kvalitní zákaznický servis.

První traktor Kioti byl do České republiky dovezený v roce 2008. Dnes jich tady jezdí kolem tisícovky. V loňském roce prodej o dva kusy překročil stovku. Konkrétně model CX2510CH potěšil 34 nových majitelů.

Foto archiv/ITTEC*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down