Evropské společnosti rozšiřují své flotily o 100% elektrická vozidla

Renault Trucks aktivně pomáhá svým zákazníkům v procesu dekarbonizace dopravy v širokém záběru působení a napříč celou Evropou. Řada významných firem se rozhodla vsadit na 100% elektrická vozidla francouzského výrobce v zájmu snížení produkce emisí. Jeden příklad za všechny.

Velký krok směrem k čistšímu a tiššímu životnímu prostředí pro své občany učinila Barcelona, které v posledním výběrovém řízení na společnost zajišťující svoz komunálního odpadu zvolilo cestu dekarbonizované městské mobility. Vítězové, firmy CLD Sorigué, Urbaser a Valoriza (Sacyr Group), si vybrali Renault Trucks jako dodavatele 73 plně elektrických nákladních vozidel, která budou brzy vyjíždět do ulic katalánské metropole.

Díky komplexní nabídce elektrických nákladních vozidel byla značka Renault Trucks schopna nabídnout ideální řešení pro tento tendr. Vozy Renault Trucks D a D Wide E-Tech mohou být vybaveny různými typy nástaveb, které vyhovují potřebám městských a obecních samospráv. Tato 100% elektrická vozidla jsou putují postupně k nástavbářům včetně školení obsluhy o elektrické technologii a technice jízdy. První z nich již vyjela do ulic Barcelony.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down